Reippaalla remontilla koti kuntoon
Ylläs | Kolari

Kun kotisi kaipaa uusimista, kylpyhuoneesi remonttia tai keittiösi tuoretta ilmettä, pistää kirvesmies Heikki Juuso paikat kuntoon. Teemme niin pienet pintojen uusinnat kuin suuremmat saneerausurakat samalla tinkimättömällä ammattitaidolla.

Talon tai asunnon remontoiminen on järkipäätös. Kunnostetuissa tiloissa on mukavampi elää ja myös kiinteistön jälleenmyyntiarvo kasvaa. Kanssamme saneerausurakka sujuu aina sovitussa aikataulussa ja tulos on taatusti toiveidesi mukainen.

Autamme sinua tarvittaessa myös remontin suunnittelussa. Katsomme kanssasi mitä kannattaa tehdä ja miten – näin vältyt kukkarollesi käyviltä yllätyksiltä. Kun kaikki on selvää, tartumme toimeen viipymättä.

Käytämme kaikessa työssämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Heikki Juuson tiimin tekemällä remontilla vaatimattomistakin lähtökohdista päästään tunturihuvilan tasoiseen mukavuuteen!

Ota yhteyttä

Kylpyhuoneremontit ja saunasaneeraukset

Peseytyminen on mukavaa puuhaa – etenkin jos kylpyhuone on kunnossa. Kirvesmies Heikki Juuso saneeraa Tunturi-Lapin alueella saunat ja pesuhuoneet kauniiksi sekä nykyajan vaatimuksia vastaaviksi.

Märkätilojen remonteissa tekijän tulee aina olla ammattilainen, sillä osaamattomissa käsissä jopa vesivahinko on mahdollinen. Tekijämme ovat käyneet alan vaatimat koulutukset ja vaativissa kohteissa hyödynnämme kumppaneitamme, jotka taitavat suuremmatkin LVIS-urakat.

Ota yhteyttä

Kirvesmies palvelee Tunturi-Lapissa

Rakennamme ja saneeraamme Enontekiöllä, Kolarissa, Muoniossa ja Kittilässä. Kanssamme toteutat haaveesi niin uudesta omakotitalosta, loma-asunnosta, huvilasta kuin asunnon remontista.